Toate locurile de joacă din Sectorul 6 se redeschid

În ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sector 6 de vineri, a fost adoptată o hotărâre cu privire la redeschiderea locurilor de joacă în aer liber din sector.

“În cadrul hotărârii de Comitet Local pentru Situaţii de Urgenţă, de săptămâna trecută, s-a luat decizia ca toate locurile de joacă să fie funcţionale și, pentru siguranța copiilor, acestea să fie dezinfectate de două ori pe zi, in intervalul 5-8 dimineaţa, respectiv 14-17 după-amiaza. Facem în continuare toate demersurile și acționăm cu maximă seriozitate pentru a ne asigura că cei mai mici membri ai comunității noastre își vor petrece timpul în locurile de joacă din aer liber în deplină siguranță”, a declarat primarul Gabriel Mutu.

Edilul a precizat, totodată, cădezinfecţia la locurile de joacă pentru copii se va realiza începând cu parcurile mari din Sectorul 6, continuând cu toate celelalte locuri de joacă din cartiere.

“Mâine, 8 septembrie 2020, vom avea toate locurile de joacă funcţionale. Am considerat că este obligatoriu ca autoritatea locală să asigure confortul necesar tuturor copiilor, să nu mai vedem copii care se joacă pe trotuare, fiind expuşi la accidente sau în curţile blocurilor, fără a exista niciun fel de posibilitate de a interveni din punct de vedere al igienizării şi dezinfectării spaţiilor respective”, a mai spus Mutu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati