Toate vehiculele STB SA sunt curățate, igienizate si dezinfectate zilnic, conform prevederilor legale

În contextul noilor restricții impuse din cauza creșterii accelerate a numărului de cazuri COVID-19, Societatea de Transport București STB SA reamintește călătorilor faptul că toate vehiculele aflate în circulație sunt curățate, igienizate si dezinfectate zilnic, conform prevederilor legale.

Pentru a spori gradul de confort în mijloacele de transport în comun, și pentru a asigura un mediu sigur de deplasare, este important ca fiecare călător în parte să tină cont de recomandările privind conduita socială responsabilă pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus:

✅ Igienizați-vă mâinile după orice contact cu o suprafață potențial contaminată;
✅ Dacă strănutați sau tușiți acoperiți-vă gura și nasul cu un șervețel de unică folosință;
✅ Purtați masca de protecție, inclusiv în spațiile deschise;
✅ Evitați aglomerația;
✅ Păstrați o distanță semnificativă față de celelalte persoane aflate în mijlocul de transport în comun;
✅ Nu stați făță în față cu ceilalți călători;
✅ Utilizați modalitățile alternative de achiziție și de plată a călătoriei: încărcarea online a cardului nominal, plata prin aplicația BPay sau plata prin SMS.

Facebook / Societatea de Transport București – STB SA

Respectarea acestor reguli minime de conduită socială dovedește un comportament și spirit civic responsabil, într-o perioadă în care grija pentru celălalt poate salva vieți. Societatea de Transport București le mulţumeşte celor care au înţeles că de fiecare dintre noi depinde în ce condiţii călătorim.

Facebook / Societatea de Transport București – STB SA

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati