Toni Grecu, după experiența COVID: „O parte din plămâni a dispărut!”

1
251

Toni Grecu, fondatorul grupului umoristic Divertis, a trecut prin momente dificile din cauza coronavirusului. Actorul a fost dependent de oxigen, iar acum se reface, deoarece boala l-a lăsat cu sechele grave. După aproape o lună de când a ajuns de urgență pe mâna medicilor, Toni a vorbit despre actuala lui stare de sănătate.

Artistul recunoaște că plămânii săi sunt foarte afectați și are nevoie de o perioadă lungă de recuperare.

„Din păcate, o parte din plămâni a dispărut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine. N-am fost intubat, n-am fost la terapie intensivă, am avut o formă gravă, dar nu chiar atât de gravă. La un moment dat, ca să pot să respir, am avut nevoie de 10 l de oxigen. Din fericire, am depășit repede momentul, apoi lucrurile au evoluat spre bine și am fost externat”, a povestit comediantul, în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro Tv, potrivit gandul.ro.

Toni și „marea greșeală”

Toni Grecu a vorbit și despre „marea lui greșeală”, care ar fi putut să aibă urmări tragice.

„În primele 3 zile am avut frisoane, transpirații masive și temperatură. Am zis că așa e boala și că o tratez acasă. Am urmat indicațiile medicului, doar că în ziua 4 de boală, am făcut temperatură 39 și am decis să merg de urgență la spital. În 3 zile, boala m-a destabilizat complet. Nu puteam să stau mai mult de 1 minut în picioare și nu puteam să merg la toaletă fără oxigen!”, a mai povestit comedianul.

 

1 COMENTARIU

  1. Sa spuna si ce MEDICAMENTE i s-au dat, care scad nivelul de oxigen din corp. Vezi Tamiflu, Remdesivir, plus alte otravuri toxice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.