Top 10 cele mai populare filme și seriale de pe HBO Max, în prima săptămână de la lansare

„Dune” și „The Matrix Resurrections” au fost cele mai populare filme în prima săptămână de la lansarea HBO Max în România, potrivit ghidului JustWatch, potrivit economedia.ro.

Cele două producții sunt cele mai mari lansări ale studioului media Warner Bros în 2021.

Sursă: JustWatch

Printre alte favorite se numără și animația din 2003 „Finding Nemo”. Printre cele mai populare emisiuni TV se numără serialele originale HBO „My Brilliant Friend” și „Raised by Wolves”.

Sursă: JustWatch

HBO Max s-a lansat în România pe 8 martie. Prețul unui abonament va fi de 4,99 euro, însă pentru abonații vechi ai HBO GO și cei care se vor abona între 8 și 31 martie costul va fi de 3,30 euro pe perioadă nelimitată.

Cei care sunt deja abonați la HBO GO, odată cu lansarea HBO MAX pe 8 martie, contul se va transforma în HBO Max.

Pe 8 martie, HBO Max se va extinde în 15 noi ţări – Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia, scrie News.ro. După acea dată, serviciul va fi disponibil în 61 de teritorii din întreaga lume.

HBO Max s-a lansat prima oară în Statele Unite, unde este disponibil din mai 2020. Serviciile de streaming HBO, inclusiv HBO Max, numără în prezent 73,8 milioane de abonaţi. Pe lângă HBO MAX, tot în acest an va fi lansat și seviciul Disney+.

JustWatch este un ghid internațional de streaming care oferă celor peste 20 de milioane de utilizatori pe lună din 95 de țări să găsească filme și seriale de vizionat pe principalele platforme de video streaming precum Netflix, Prime Video, Apple TV.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati