TPBI a controlat transportatorii publici din București și Ilfov. La autobaza Ferentari, cele mai multe nereguli

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) a efectuat controale la operatorii de transport public. În urma acestora, au fost descoperite numeroase nereguli și au fost aplicate sancțiuni.

TPBI a făcut în această săptămână mai multe controale și verificări, la toți operatorii de transport din regiune: STV SA, Regio Serv Transport, STCM Ecotrans și STB SA – în autobazele Titan, Ferentari, Alexandria și Militari.

Printre altele, au fost desfășurate acțiuni de control cu privire la curățenia vehiculelor, funcționarea corespunzătoare a echipamentelor și instalațiilor utilizate la ieșirea parcului operatorilor vehiculele, respectarea programului și acțiuni de monitorizare a numărului de călători și a gradelor de încărcare pentru liniile 3, 16, 24, 27, 36, 45, 65, 86, 97, 102, 116, 220, 243, 416, 450, 459, 476.

Au fost verificate 581 de vehicule

În cadrul controlului efectuat la operatorul STB SA, au fost verificate 581 de vehicule, din care au fost găsite în total 598 de neconformități: 143 de vehicule murdare, 292 de vehicule însemnate cu graffitti, 59 de vehicule cu linoleumul deteriorat, 104 vehicule cu afișaje electronice nefuncționale.

TPBI a găsit cele mai multe nereguli la Autobaza Ferentari, pentru care STB SA a primit amenzi de 18.900 lei

Pentru 189 de neconformități la vehicule găsite la unitatea de exploatare Autobaza Ferentari, au fost aplicate măsuri conform contractului, respectiv, amenzi în valoare totală de 18.900 de lei.

În cadrul controlului desfășurat la operatorul STV SA, au fost verificate 98 de vehicule, din care au fost găsite numai două neconformități, respectiv, două vehicule murdare. Pentru cele constatate, STV SA a primit avertismente.

În cadrul controlului la operatorul STCM ECOTRANS, au fost verificate 12 vehicule, dar nu s-au constatat neconformități. Nici în cadrul controlului la operatorul Regio Serv, unde au fost verificate trei vehicule, nu s-au constatat neconformități.

Acțiunile de control vor continua și în săptămânile care urmează, la toți operatorii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati