TPBI anunță câștigătorii concursului „TPBI GO!”. Vor primi câte un abonament pe 6 luni și câte o trotinetă electrică

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) anunță câștigătorii concursului „TPBI GO!”, organizat în perioada 17-18 septembrie, în cadrul evenimentului Săptămâna Europeană a Mobilității.

Cei trei câștigători sunt cei care au utilizat pentru înscrierea la concurs următoarele adrese de email:

  • pri…….dan@gmail.com
  • ana….rca@yahoo.com
  • art……rte@gmail.com

Aceștia au scanat codurile QR aflate în mijloacele de transport în comun pe liniile special înființate în weekend-ul 17-18 septembrie – Green Line – și s-au înscris în concurs prin completarea și confirmarea adresei de e-mail.

Câștigătorii vor primi, fiecare, câte un abonament metropolitan integrat cu valabilitate 6 (șase) luni, plus o trotinetă electrică. Abonamentul metropolitan integrat poate fi utilizat atât pe transportul de suprafață, cât și pe metrou și pe ruta de tren Gara de Nord – Aeroport Otopeni.

Câștigătorii vor primi pe adresele de e-mail validate un mesaj din partea TPBI

Pentru protecția datelor cu caracter personal, adresele de email nu sunt publicate integral. Însă, conform Regulamentului de concurs, câștigătorii vor primi pe adresele de e-mail validate un mesaj din partea TPBI, în care li se va cere ca, în termen de cel mult trei zile calendaristice de la transmiterea mesajului, printr-un răspuns (reply) la acel mesaj, să transmită datele de identificare și dovada plății călătoriei, în vederea înmânării premiului.

În cazul în care un câștigător desemnat nu va trimite răspuns cu datele solicitate în termenul de trei zile prevăzut în Regulament, el va fi invalidat și în locul său va fi desemnat drept câștigător următorul aflat pe lista tragerii la sorți.

Orice contestație va putea să fie depusă la adresa de e-mail concurs@tpbi.ro în termen de 3 (trei) zile calendaristice de la anunțarea în mod public a rezultatelor tragerii la sorți, respectiv, începând de astăzi, 28 septembrie, ora 13.00.

În perioada următoare, TPBI va desemna și va anunța public câștigătorii celorlalte două concursuri organizate cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilității, ”Quiz – Transportul public din București și Ilfov” și ”Fotografii – Transportul public din București și Ilfov”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati