TPBI: Autobuzele liniilor 330, 335 revin pe carosabil, temporar

Autobuzele liniilor 330 şi 335 nu vor mai intra, luni şi marţi, pe calea de rulare a tramvaielor, după rondul Bucur Obor.

  • Potrivit TPBI, autobuzele liniilor 330 şi 335 nu vor mai intra, luni şi marţi, pe sensul de mers spre terminalul „Complex Comercial Băneasa”, pe calea de rulare a tramvaielor, după rondul Bucur Obor, urmând să circule pe carosabil pe Şoseaua Ştefan cel Mare şi să oprească în staţiile aflate la trotuar.

Conform unui comunicat al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI), măsura a fost luată ca urmare a efectuării unor lucrări la sistemul de semaforizare la intersecţia Şos. Ştefan cel Mare/ Calea Moşilor.

Şi autobuzele liniei N1 vor circula pe carosabil în noaptea de 8/9 mai 2023, pe sensul spre „Banu Manta”, între rondul Bucur Obor şi Strada Lizeanu, urmând să revină pe calea de rulare a tramvaielor la intersecţia Şos. Ştefan cel Mare/ Str. Lizeanu. În acest interval de timp, vehiculele nu vor mai opri în staţia „Lizeanu”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati