TPBI deviază șapte linii de autobuz pentru executarea unor lucrări pe Șos. Andronache și Str. Petricani

0
1237

TPBI deviază șapte linii de autobuz pentru executarea unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată pe Șos. Andronache și Str. Petricani, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, TPBI a dispus devierea, în perioada 04-06.01.2023, a șapte linii de autobuz (409, 409B, 416, 450, 459, 460 și 468) pentru executarea de către CFR SA a unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată la intersecția cu Șos. Andronache și cu Str. Petricani.

Ca urmare a restricționării traficului rutier pe Strada Petricani, în ziua de 04.01.2023, în intervalul orar preconizat 07:00-21:00liniile 416, 450 și 459 vor funcționa pe trasee modificate astfel:

– Liniile 416 și 450 vor funcționa pe traseele de bază între terminalele „Strada Gării Pantelimon”, respectiv „Complex Comercial Băneasa” și rondul de la intersecția Bd. Pipera/ Șos. București Nord, apoi pe un traseu modificat pe sens capăt de linie „Metrou Pipera”, pe Bd. Pipera, Pasaj Pipera, Șos. Pipera, întoarcere la intersecția Șos. Pipera/ Bd. Barbu Văcărescu, Șos. Pipera, Str. Gara Herăstrău, Bd. Dimitrie Pompeiu, întoarcere în rondul de la intersecția cu Str. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, până la stația de capăt „Metrou Pipera”.

– Linia 459 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Tunari (1 Decembrie)” și rondul de la intersecția Bd. Pipera/ Șos. București Nord, apoi pe un traseu modificat pe sens capăt de linie „Aurel Vlaicu”, pe Bd. Pipera, Pasaj Pipera, Șos. Pipera, întoarcere la intersecția Șos. Pipera/ Bd. Barbu Văcărescu, Șos. Pipera, Str. Gara Herăstrău, Bd. Dimitrie Pompeiu, întoarcere în rondul de la intersecția cu Str. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, Șos. Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, până la stația de capăt „Aurel Vlaicu”.

Ca urmare a restricționării traficului rutier pe Șos. Andronache în zilele de 05.01.2023 și 06.01.2023, în intervalul orar preconizat 7.00-21.00liniile 409, 409B, 460 și 468 vor funcționa pe trasee modificate astfel:

– Liniile 409, 409B și 468 vor funcționa pe traseele de bază între terminalele „Merii Petchii”, „Crizantemelor”, respectiv „Gagu” și intersecția Bd. Eroilor/ Str. Ardealului, apoi pe Str. Ardealului, bretea Pasaj Colentina (Str. Afumați), Pasaj Colentina, Șos. Colentina, până la terminalul „Bucur Obor”, cu întoarcere pe Șos. Colentina, Pasaj Colentina, bretea Pasaj Colentina (Str. Afumați), Str. Ardealului, Bd. Eroilor, apoi traseele actuale.

Pe Șos. Colentina, autobuzele vor circula pe calea de rulare a tramvaielor pe sensul spre „Bucur Obor” între Pasaj Colentina și Str. Ziduri Moși, iar pe sensul spre Voluntari, de la rondul Bucur Obor până la Str. Teiul Doamnei, precum și de la Str. Mr. Vasile Băcilă până la Pasaj Colentina.

– Linia 460 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Pod CFR Ștefănești”, și intersecția Bd. Eroilor/ Str. Ardealului, apoi pe Str. Ardealului, bretea Pasaj Colentina (Str. Afumați), Pasaj Colentina, Șos. Colentina, Șos. Fundeni, Șos. Morarilor, Bd. Basarabia, până la terminalul „Republica”, cu întoarcere pe Bd. Basarabia, Șos. Morarilor, Șos. Fundeni, Șos. Colentina, Pasaj Colentina, bretea Pasaj Colentina (Str. Afumați), Str. Ardealului, Bd. Eroilor, apoi traseul actual.

Pe Șos. Colentina, autobuzele vor circula pe calea de rulare a tramvaielor, în ambele sensuri, pe tronsonul cuprins între Pasaj Colentina și Str. Sportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.