TPBI: Trei linii STB, deviate pentru meciul Dinamo – CSA Steaua, luni seară

TPBI informează că liniile 86, 90 şi 143 vor fi deviate luni seară de la „Arena Naţională”, ca urmare a meciului de fotbal Dinamo – CSA Steaua.

Liniile 86, 90 și 143 nu vor mai întoarce la „Arena Națională” în ziua de luni, 15.05.2023, începând cu ora 18.30, având în vedere desfășurarea meciului de fotbal dintre echipele FC Dinamo 1948 Bucureşti şi CSA Steaua Bucureşti. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această decizie ca urmare a restricționării traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin (între Str. Vatra Luminoasă și rondul de intrare în stadionul „Arena Națională”).

Astfel, liniile de troleibuz 86 și 90 vor funcționa pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Mircea Vulcănescu” și intersecţia Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

La rândul ei, linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (capătul liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, apoi traseul actual.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati