Trafic bară la bară pe Valea Prahovei. Zonele unde s-au format ambuteiajele si recomandările Poliției

1
155
Pixabay

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate astăzi, 24 ianuarie, pe DN1, în județul Prahova.

  • Potrivit IPJ Prahova, s-au format coloane de mașini pe sensul de mers Brașov-Ploiești, atât în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, cât și în zona Posada, Comarnic, scrie Gandul.

Pe DN1 Centura de Vest a Ploieștiului traficul este normal, în timp ce la Comarnic se circulă în coloană de la km 110 până la 108 pe sensul de mers Brașov-Ploiești, potrivit IPJ Prahova.

Pe DN 1 la Sinaia, traficul rutier este normal, iar la Bușteni se circulă în coloană de la km 131+800 până la km 131 pe același sens de mers – Brașov-Ploiești.

Șoferii sunt sfătuiți să conducă cu viteză redusă

În Prahova, este în vigoare o atenționare meteo de tip cod galben polei marți, 24 ianuarie.

Pentru prevenirea unor accidentelor rutiere grave, conducătorilor auto li se recomandă să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul.

De asemenea, în cazul în care partea carosabilă este umedă ori acoperită cu polei sau zăpadă, șoferii trebuie să circule cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.