Trafic îngreunat pe Autostrada București – Pitești din cauza tăierilor de copaci

Din cauza unor tăieri de copaci programate de CNAIR pe A1, traficul auto pe sensul dinspre Capitală către Pitești este serios perturbat.

CNAIR anunță că a programat o intervenție pentru cosmetizarea arborilor aflați în imediata vecinătate a tronsonului de drum, în zona localității Bolintin din Giurgiu.

Mai mulți copaci stăteau, miercuri, să cadă, reprezentând un real pericol pentru mașinile aflate în trafic. Intervenția cât mai rapidă era necesară, iar mai mulți angajați cu utilaje specifice au intervenit pentru tăierea copacilor periculoși.

Șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudență

O parte din materialul lemnos a căzut însă pe autostradă, iar traficul s-a blocat complet. Echipajele Poliției Autostrăzi fuseseră deja solicitate și erau acolo pentru a asigura fluidizarea circulației. În tot acest timp, s-au format coloane de mașini de aproximativ trei kilometri, iar ulterior s-a circulat pe banda a doua a autostrăzii A1 București – Pitești, scrie Gandul.

Miercuri, de la ieșire din București până la intrare în Pitești, drumul a fost parcurs în peste două ore, în condițiile în care în mod normal drumul se face în 50 de minute.

Șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudență sporită în aceste zone, să crească distanța de siguranță între autovehicule, să semnalizeze și să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati