Trafic intens pe DN 1 Ploieşti-Braşov, pe sensul spre Capitală, dar şi pe A1, la intrare în Bucureşti

Traficul rutier este aglomerat, marţi la prânz, pe DN 1 Ploieşti-Braşov, pe sensul spre Capitală, unde se circulă în coloană între Azuga şi Buşteni şi la Comarnic.

  • De asemenea, este trafic intens pe A1, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, şi pe DN 7, la Călimăneşti, anunţă Centrul Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, marţi la ora 12.00 se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Ploieşti-Braşov, pe sensul de coborâre spre Capitală dinspre staţiunile de pe Valea Prahovei, astfel că se circulă în coloană între Azuga şi Buşteni şi în localitatea Comarnic.

De asemenea, trafic intens este semnalat şi la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, pe Autostrada A1, precum şi pe Valea Oltului (DN 7 Sibiu-Râmnicu Vâlcea), în oraşul Călimăneşti.

”Recomandăm conducătorilor auto să-şi planifice cu atenţie traseul, să verifice condiţiile de trafic înainte de a porni în călătorie şi să ia în considerare folosirea unor rute alternative. Adaptaţi viteza la condiţiile de trafic şi de drum şi nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule”, au transmis poliţiştii.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati