Trafic restricționat pe Calea Victoriei din cauza unei surpări în subteran/ Mesajul Apa Nova

Traficul rutier a fost restricţionat marţi seara pe Calea Victoriei, segmentul de drum de la intersecţia cu Strada Dem I Dobrescu până la Bulevardul Regina Elisabeta, ca urmare a unei avarii la o conductă Apa Nova.

Primăria Capitalei anunţă că lucrătorii de la Apa Nova au oprit scurgerea apei şi vor lucra pentru remedierea avariei până în cursul zilei de miercuri.

Poliţiştii locali au aplicat restricţii de trafic pentru a facilita intervenţia lucrătorilor Apa Nova în vederea remedierii avariei.

”Compania Apa Nova operează astăzi, 18.07.2023, începând cu ora 19:00, o lucrare complexă pentru remedierea unei avarii survenite la o arteră din reţeaua de distribuţie a apei potabile, pe Calea Victoriei, intersecţie cu Bulevardul Regina Elisabeta, Sector 1, Bucureşti. Având în vedere complexitatea lucrărilor şi pentru prevenirea oricăror potenţiale incidente, este necesară restricţionarea circulaţiei în perimetrul intervenţiei”, a transmis compania.

Serviciul de alimentare cu apă către consumatori va fi întrerupt în Calea Victoriei între numerele 34 – 58.

Lucrările sunt estimate a fi finalizate în cursul dimineţii zilei de miercuri.

”Echipele operaţionale lucrează dedicat la desfăşurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care consumatorii pot fi afectaţi. Apa Nova cere scuze bucureştenilor pentru disconfortul creat”, este mesajul Apa Nova.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati