Trafic rutier restricționat pe Bd. Unirii, pentru Târgul de Crăciun din Piața Constituției

0
169

Traficul rutier va fi restricționat, în perioada 23-26 decembrie, între orele 10.00 și 23.00, pe Bd. Unirii, între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției, pentru Târgul de Crăciun al Municipiului București”, din Piața Constituției.

„În perioada 20.11 – 26.12.2022, zilnic, între orele 10:00-23:00, se va desfășura evenimentul „Târgul de Crăciun al Municipiului București”, în Piața Constituției.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, în ziua de 23 decembrie a.c., între orele 18:00-23:00, precum și în zilele de 24, 25 și 26 decembrie a.c., între orele 15.00-23.00, traficul rutier se va restricționa pe Bd. Unirii, segmentul de drum cuprins între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției, cu permiterea traversului dinspre Splaiul Independenței către Bd. Regina Maria, precum și pe cele două bretele adiacente Pieței Constituției”, anunță Poliția Rutieră.

Polițiștii recomandă patru rute ocolitoare, respectiv Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Regina Maria, Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Naţiunile Unite – Splaiul Independenţei, Calea Călăraşi – Splaiul Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor și Bd. Unirii – Splaiul Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii – Calea 13 Septembrie.

„Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier şi de prevenire a accidentelor de circulație.

De asemenea, solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalți participanți la trafic, să folosească mijloacele de transport în comun pentru a preîntâmpina blocajele în trafic, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate și să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru siguranța circulației.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce în prealabil s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

Harta cu restricţii poate fi consultată pe site- ul https://bpr.politiaromana.ro”, se menționează în finalul comunicatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.