Traficant care transporta nouă tipuri de droguri, urmărit de poliţişti pe străzile din Capitală

1
312
sursa foto: Facebook - Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Un traficant care transporta în maşină nouă tipuri de droguri a fost prins cu greu în trafic de mai multe echipaje de poliţie, după o urmărire pe străzile din Capitală.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 04,20, un echipaj de la Poliţia Rutieră a Capitalei a făcut semn unui şofer să oprească pe o şosea din Sectorul 1. Șoferul nu s-a conformat, iar poliţiştii au solicitat sprijin de la colegi, pornind în urmărirea autoturismului. Maşina a fost oprită pe un bulevard din Sectorul 5, cu ajutorul altor echipaje de poliţie.

În autoturism, poliţiştii au descoperit nu mai puţin de nouă tipuri de droguri: cocaină (11 grame), ketamină (21 grame), amfetamină (2 grame), substanţă MDMA (7 grame), canabis (37 grame), ciuperci halucinogene (21 grame), 32 de timbre LSD, ecstasy (18 comprimate), ketamină (100 mililitri). De asemenea, oamenii legii au descoperit un cântar de precizie.

Bărbatul a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, ulterior el fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei Tribunalului Bucureşti, conform Agerpres.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.