Traficant de droguri prins de polițiști, după o urmărire pe acoperișurile din București

Un interlop condamnat la închisoare, care se ascundea într-o casă din Bucureşti, a fost prins de poliţişti după o urmărire pe acoperişurile unor case din Sectorul 5.

Un traficant de droguri, condamnat de Tribunalul Giurgiu la 10 ani şi 10 luni închisoare, a încercat să scape de poliţiştii, care veniseră să pună în aplicare mandatul de executare, fugind de acoperișurile caselor, în Sectorul 5 din Capitală. „Poliţiştii l-au urmărit, prins şi imobilizat pe acoperişul unui imobil”, informează un comunicat al DGPMB.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale, cu sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat, condamnat la 10 ani şi 10 luni închisoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri”, informează comunicatul al DGPMB.

Bărbatul urmărit se ascundea la o adresă din Bucureşti, Sectorul 5, iar la momentul pătrunderii polițiștilor în curtea imobilului, traficantul a escaladat geamul unei dependinţe şi a început să alerge pe acoperişurile imobilelor învecinate, în încercarea de a scăpa.

„Poliţiştii l-au urmărit, prins şi imobilizat pe acoperişul unui imobil”, arată sursa citată.

Bărbatul a fost transportat şi încarcerat în penitenciar.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati