TRAGEDIE lângă Capitală / Crimă urmată de sinucidere în Jilava

0
560
politia
sursa foto: Facebook -Politia Romana

Un bărbat și-a ucis concubila după care s-a sinucis.O ceartă între doi soţi s-a încheiat tragic în Jilava. Un bărbat de 38 de ani şi-a înjunghiat partenera în zona gâtului, iar apoi s-a sinucis.

Azi, IPJ Ilfov a fost sesizat despre faptul că în urma unui conflict spontan un bărbat 38 ani și-a înjunghiat soţia de 37 ani în zona gâtului și a pieptului, scrie antena3.ro

După producerea evenimentului autorul s-a înjunghiat în zona gâtului.Echipa medicală ajunsă la fața locului a declarat decesul ambelor persoane.

”Este vorba despre un conflict conjugal. Femeia își dorea să se despartă de acest bărbat, iar acesta aflând decizia femeii a înjunghiat-o, iar acesta ar fi fost văzut de către o rudă cum încerca să ascundă cadavrul. O femeie este cea care l-a văzut pe criminal când încerca să ascundă cadavrul, după care ar fi observat faptul că bărbatul s-a sinucis și el și a anunțat imediat 112. La fața locului s-a deplasat o echipă medicală care nu a putut decât să constate decesul. Se fac cercetări la fața locului (…) Procurorul este deja la fața locului și sunt audiate mai multe persoane, rude ale celor doi”, a anunţat Georgiana Murgilă, reporter Antena 3.

Dimineața se pare că cei doi au avut o ceartă la care a asistat și soacra lui, mama fetei. Soacra a plecat la biserica, iar când s-a întors l-a surprins pe bărbat cum târa corpul femeii, într-o magazie.

A început să ţipe, fiind auzită de un vecin, care a apelat 112, moment în care agresorul s-a închis într-o cameră şi s-a înjunghia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.