Traian Berbeceanu, reacție după ce a aflat că USR-PLUS va numi un nou prefect al Capitalei

PNL, USR-PLUS și UDMR și-au desemnat marți, 2 februarie, prefecții în județele țării. Astfel, PNL va avea 23 de prefecți, USR-PLUS – 14 și UDMR – 5 prefecți.

„Am aflat și eu din presă. E normal, e o decizie politică, care nu are legatură cu activitatea mea. Așa cum am fost numit, așa pot să fiu și schimbat. E firesc. Sper că cel pe care USR-PLUS îl va nominaliza să lucreze în interesul cetățenilor din București și îi urez succes!”, a precizat Traian Berbeceanu, scrie ziare.com

Îmi doresc ca viitorul prefect să fie unul dedicat total cetățenilor

„Revocarea din funcția de prefect al municipiului București, ca și numirea dealtfel, sunt decizii politice, firești.

Am acceptat acestă funcție în urmă cu trei luni, cu multă bună-credință, într-o perioadă deosebit de complicată.

Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări dintre cele mai grele, cărora nu le-aș fi făcut față fără ajutorul vostru, al bucureștenilor, în primul rând, dar și cu sprijinul total al colegilor din Prefectură și al colaboratorilor din toate instituțiile.

Îmi doresc ca viitorul prefect, cel care va fi nominalizat de USR – Plus, să fie unul dedicat total cetățenilor municipiului București, să fie o persoană care să respecte și să aplice legea, dincolo de orice fel de interese. Să facă numai lucruri bune.

Îi doresc succes viitorului prefect, oricine va fi să fie!”, a scris într-un mesaj postat pe Facebook Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei în luna octombrie 2020. Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu a fost șef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati