Tramvaie deraiate și trafic îngreunat în Capitală. Utilajele vor interveni după ce se oprește ninsoarea, anunță prefectul Hopincă

Ninge viscolit în Capitală, sâmbătă dimineață, iar stratul de zăpadă a acoperit carosabilul. Traficul este îngreunat, iar utilajele nu au deszăpezit arterele principale și secundare. În plus, liniile de tramvai 14 și 36 sunt blocate în zona Șoseaua Pantelimon/Bdul. Ferdinand, anunță STB.

Prefectul Rareș Hopincă a declarat în jurnalul Digi24 de la ora 07:00 că utilajele vor interveni, dar abia după ce ninsoarea se oprește:

  • ”Ninge viscolit la această oră, deci utilajele vor interveni după ce se oprește ninsoarea (ora 07:00, n.red.). Se circulă în condiții de iarnă, dar nu putem vorbi de drumuri blocate. Conducătorii auto să nu se hazardeze și să iasă cu mașina dacă nu o au asigurată de iarnă. Urmează ca deszăpezirea sensurilor principale și a aleilor să se facă după ce căderile se opresc, adică în 1-2 ore după raportările meteorologilor. Utilajele sunt pregătite.

De asemenea, STB anunță sâmbătă dimineață că liniile de tramvai 14 și 36 sunt blocate în zona Șoseaua Pantelimon/Bdul. Ferdinand, pe sensul Platforma Industrială Pipera din cauza deraierii unuia dintre ele.

Autobuzele ”nu mai circulă pe calea de rulare a tramvaielor, ci pe carosabil și efectuează opriri în stații la bordură”, mai anunță STB.

Foto: arhiva Unsplash

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati