Tramvaiele liniei 44 vor circula, sâmbătă, doar până la Gara Basarab

Ca urmare a lucrărilor pe care le va executa compania Apa Nova în vederea remedierii unei avarii la rețeaua de alimentare cu apă, în zona intersecției Bd. Dinicu Golescu/ Str. Mircea Vulcănescu, în ziua de sâmbată, linia de tramvai 44 va funcţiona pe un traseu scurtat, de la terminalul „Cartier 16 Februarie”, până la „Gara Basarab”.

Pentru preluarea fluxurilor de călători, STB SA va înființa o linie navetă de autobuze cu indicativul 644, care va funcţiona între terminalele „Gara Basarab” şi „Vasile Pârvan”, pe următorul traseu: Bd. Dinicu Golescu, Str. Berzei, Calea Plevnei, cu întoarcere pe Str. Sf. Constantin, Str. Ionel Perlea, Str. Grigore Cobălcescu, Str. Berzei, rond Piaţa Emil Cioran, Str. Mircea Vulcănescu, Bd. Dinicu Golescu.

Autobuzele liniei 644 vor efectua opriri în staţia de urcare aferentă liniilor 133 și 781 din terminalul „Gara Basarab’’, în stațiile liniilor 105, 123, 162, 178, 196, 282 și 780 de pe Bd. Dinicu Golescu, în staţiile de tramvaie de pe Calea Plevnei şi de pe Str. Cobălcescu, precum și în stațiile liniilor 133 și 178 de pe Str. Mircea Vulcănescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati