Tramvaiul Colindelor circulă începând de luni pe linia 1 – FOTO

0
2285

STB SA dă startul călătoriilor melodioase de Crăciun și oferă tuturor călătorilor „Tramvaiul Colindelor”. Acesta va circula în perioada 12 decembrie 2022 – 3 ianuarie 2023, pe traseul liniei 1.

Bucureştenii care se vor deplasa cu mijloacele de transport în comun vor putea asculta colinde româneşti şi internaţionale în Tramvaiul Colindelor care va circula începând de luni şi până în 3 ianuarie 2023 pe traseul liniei 1, informează Societatea de Transport Bucureşti (STB).

„Am pregătit cea mai frumoasă selecţie de colinde româneşti şi internaţionale, precum şi o colecţie de cântece de iarnă, menite să redea povestea magică a acestor zile de sărbătoare. Cu ajutorul unui decor rupt din basmele copilăriei noastre, care surprinde personaje îndrăgite din satul lui Moş Crăciun la ceas de seară, sperăm să trezim în fiecare dintre voi trăiri şi sentimente deosebite”, se arată în comunicatul STB.

Vehiculul va avea program normal de funcţionare şi poate fi localizat în timp real cu ajutorul aplicaţiei InfoTB ce poate fi descărcată direct din App Store sau Google Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.