Transelectrica anunță finalizarea lucrările de supraînălțare a liniilor electrice aeriene din zona Străpungerii Bd. Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA anunță finalizarea lucrării de realizare a condițiilor de coexistență între liniile electrice aeriene de înaltă tensiune (400 kV, 220 kV și 110 kV) și obiectivul de infrastructură rutieră Străpungere Bd. Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, a anunțat compania printr-un comunicat de presă.

Conform aceleiași surse, asigurarea coexistenței liniilor de înaltă tensiune cu obiectivul de infrastructură rutieră a implicat un gradul de complexitate ridicat, întrucât Stația Electrică 400/220/110 kV București Sud, din imediata vecinătate a Străpungerii Bd. Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, are un rol important în alimentarea cu energie electrică a Capitalei.

Contractul pentru proiectarea și execuția lucrării de realizare a condițiilor de coexistență a liniilor electrice aeriene de 400 kV și 220 kV, aparținând Transelectrica SA, și 110 kV, aparținând operatorului de distribuție E-Distribuție Muntenia SA, și obiectivul de infrastructură rutieră Străpungere Bd. Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu a fost semnat în luna iunie 2019.

Sursa: Transelectrica

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati