Transfăgăraşan se modernizează, traseele până la Piscul Negru şi Bâlea vor fi mai accesibile

0
187
Transfăgărăşan, unul dintre cele mai spectaculoase trasee din România va căpăta o faţă nouă. Potrivit CNAIR, proiectul care a câştigat licitaţia urmăreşte ca drumul să rămână deschis turismului și circulației pe o perioadă cât mai mare a anului, în special în zona dintre Piscul Negru și Cabana Bâlea Cascadă.
„A fost desemnat astăzi câștigătorul contractului pentru Elaborarea Documentatiei de avizare a lucrărilor de modernizare a #DN7C (#Transfăgărășan), între km 104 și km 130,8!
Compania RUTIER CONEX XXI SRL, are la dispoziție 8,4 milioane de lei (fără TVA) și 12 luni pentru a finaliza contractul.
Doresc astfel să aplicăm soluții tehnice care să permită circulația în condiții de siguranță pe Transfăgărășan pentru o perioada cât mai lungă din an, între #PisculNegru și Cabana #BâleaCascadă.
Contractul, finanțat prin Programul Transport 2021-2027 (#PT), va putea fi semnat după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea acestora.”, scrie şeful CNAIR pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.