Transport decontat pentru elevi. Gabriela Firea: O nouă ticăloșie la adresa românilor

0
225
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Senatorul Gabriela Firea trage un semnal de alarmă asupra deciziei guvernului de a deconta transportul elevilor care fac naveta. Aceasta spune că, în realitate, ”guvernul îi obligă pe părinți să achite o parte din cheltuielile de transport” și că această hotărâre îi va afecta ce copiii care provin din familii cu venituri mici: ”va determina creșterea ratei abandonului școlar”.

„Se alege praful de România Educată cu care se lăudau în campanile electorale liderii Alianței Austerității. Guvernul elimină gratuitatea transportului pentru elevi și vrea să ne păcălească din nou, susținând că această nouă ticăloșie la adresa românilor rezolvă problema decontării navetei. În realitate, guvernul îi obligă pe părinți să achite o parte din cheltuielile de transport.

Decizia iresponsabilă a actualei puteri va afecta în mod special familiile cu venituri mici. Cerem guvernului să renunțe la această decizie aberantă, care va determina creșterea ratei abandonului școlar și le blochează copiilor din familiile sărace șansa și dreptul la educație”, transmite senatorul PSD Gabriela Firea.

Gabriela Firea anunță că viitorul românilor este în pericol

Senatorul Partidului Social Democrat a postat, pe Facebook, că viitorul țării noastre este în pericol.

„Viitorul românilor este în pericol! Am spus de nenumărate ori și eu, și colegii mei, că în România se nasc din ce în ce mai puțini copii. Guvernarea de dreapta a demonstrat chiar și în aceste zile că nu-i pasă de viitorul României. Consider că Parlamentul este principala tribuna si instituție democratică prin care se pot prioritiza problemele românilor, dacă Guvernul nu a făcut-o prin legea bugetului de stat”, a transmis ea, pe Facebook.

PSD depune un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii

„De aceea, parlamentarii Partidului Social Democrat depun astăzi un proiect de lege pentru sprijinirea familiilor cu copii, pentru că este important să arătăm părinților și tinerilor care vor să-și întemeieze o familie că suntem alături de ei.

Este doar primul pas. PSD lucrează în prezent la un proiect mai amplu, la un Program național de stimulare a natalității, adică un pachet de legi care să intervină în mai multe domenii în susținerea familiilor cu copii”, a mai zis Gabriela Firea despre proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.