Trasee modificate pentru transportul în comun din cauza lucrărilor la pasajul de la Obregia-Metalurgiei

Linia de troleibuz 74 va fi suspendată, iar liniile de autobuz 243, 312 și liniile de noapte N106, N123 și N124 vor funcționa pe trasee modificate începând de sâmbătă, 19 februarie 2022, pentru că încep lucrările de construire a pasajului rutier suprateran de la intersecția bulevardelor Turnu Măgurele, Alexandru Obregia și Metalurgiei.

În perioada lucrărilor, linia 312 va avea mai multe autobuze care vor circula între capetele de linie „Piața Unirii” și „Platforma Comercială Arcade Berceni”, în loc de „Piața de Gros”, ca până acum, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

TPBI susține și că troleibuzele de pe linia suspendată 74 vor fi redistribuite pe linia 73, care o să circule în continuare între terminalele „Turnu Măgurele” și „Piața Unirii”. Autobuzele liniei 243 vor avea traseul modificat, urmând ca, în perioada lucrărilor, să circule între Strada Emil Racoviță și CFR Constanța.

Liniile de noapte N106, N123 și N124 vor întoarce la terminalul troleibuzelor liniei 73, „Turnu Măgurele”, nu la „Bulevardul Alexandru Obregia”, ca până acum.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati