Tratamente împotriva dăunătorilor vegetali pe spațiile verzi din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 anunță că pe parcursul întregii luni iulie va aplica tratamente de combatere a dăunătorilor vegetali în parcurile și pe aliniamentele stradale. Acțiunea va fi desfășurată de Centrul de Protecție a Plantelor București.

Tratamentele, efectuate de Centrul de Protecție a Plantelor Bucureşti – aflat în subordinea Primăriei Municipiului București, sunt aplicate împotriva unor dăunători precum: acarieni, afide, omizi defoliatoare, viespi, molii, păduchele de San Jose, păduchele lânos, cicade, și vizează combaterea unor boli ce pot afecta vegetația, dintre care făinare, rugină, mană, înroșirea acelor de pin etc.

Deținătorii de animale și apicultorii trebuie să adopte măsuri adecvate

Produsele folosite: Mospilan 20Sg+Toil, Mavrik 2 F, Avaunt 150 EC, Teppeki, Merpan 80 WG, etc și sunt omologate. Modul de acțiune al pesticidului: contact, ingestie pentru albine – 3 zile.

Pentru prevenirea unor accidente, în această perioadă, deținătorii de animale și apicultorii trebuie să adopte măsuri adecvate. Se recomandă ca în cazurile de contact accidental uman cu aceste substanțe să se solicite asistență medicală de specialitate.

Pentru mai multe informații puteți contacta Centrul de Protecție a Plantelor București la numărul de telefon: 021.413.18.56

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati