Trecerile de pietoni pe Strada Antiaeriană au fost vopsite reflectorizant azi-noapte – FOTO

Primăria Sectorului 5 a început azi-noapte lucrările de refacere a marcajelor rutiere pe Strada Antiaeriană, acolo unde, săptămâna trecută, un pieton murit, după ce a fost lovit de o maşină.

Astfel, nouă treceri de pietoni au fost vopsite azi-noapte cu material reflectorizat, pentru a le face vizibile.

”Toată noaptea am lucrat la retrasarea liniilor trecerilor de pietoni de pe Șoseaua Antiaeriană. Marcajul s-a făcut cu material reflectorizant pe 9 treceri de pietoni. Unele dintre treceri vor avea iluminare suplimentară”, a scris Infrastructură 5 într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Lucrările nocturne vor continua pe această arteră importantă a Municipiului București, a completet sursa citată.

Foto: Facebook / Infrastructură 5

Lucrările vor dura 3 zile şi vor consta în refacerea cu materiale de calitate superioară a marcajelor pentru 9 treceri de pietoni (toate trecerile de pe Strada Antiaeriană), marcarea tuturor trecerilor de pietoni cu benzi rezonatoare şi supraluminarea trecerilor de pietoni în zonele cu risc ridicat de accidente rutiere.

  • Intervenţiile vor avea loc doar pe timpul nopţii, în intervalul orar 22:00 – 05:00, perioadă în care traficul pe Strada Antiaeriană va fi restricţionat, conform avizului Poliţiei Rutiere.
Foto: Facebook / Infrastructură 5

Pentru a menține siguranța cetățenilor, Primăria Sectorului 5 a transmis către Primăria Municipiului București, de la începutul anului până în prezent, 70 de solicitări privind deficiențele constatate la indicatoarele, marcajele, limitatoarele de viteză, oglinzile rutiere, precum și cu privire la starea precară a unor străzi și trotuare.

  • Lucrările mentionate sunt realizate de Primăria Sectorului 5, chiar dacă Strada Antiaeriană se află în administrarea Consiliului General al Municipiului București.

Pentru instalarea unor sisteme speciale, precum semafoare și limitatoare de viteză, Primăria Sectorului 5 nu are atribuții și se adresează în continuare Primăriei Municipiului București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati