Trei bărbaţi din Timiş care au furat un seif din Bucureşti au fost prinși de polițiști

Trei bărbaţi din judeţul Timiş, care au reuşit să fure un seif din sediul unei societăţi comerciale din Sectorul 2, din Capitală, au fost prinşi de poliţişti chiar când se pregăteau să deschidă captura, într-o localitate din judeţul Giurgiu, relatează publicația Opinia Timisoarei, potrivit digi24.ro.

Aceștia au fost predați politiștilor din Timis, care i-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior, au fost duși în fața magistraților, care au dispus vineri arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. „Trei bărbaţi în vârstă de 36, 40 şi 41 de ani au fost depistaţi în flagrant după ce au sustras un seif din cadrul unei societăţi comerciale din Sectorul 2, Bucureşti”, a transmis, vineri, IPJ Timiş, într-un comunicat de presă.

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 23:30-00:00, cei trei bărbaţi au scos din funcţiune sistemul de alarmă prin bruierea şi distrugerea acestuia, au pătruns prin efracţie, iar din interiorul unei societăţi comerciale au sustras un seif cu dimensiunile aproximative 60 /40 cm, pe care l-au urcat într-un autovehicul şi au început deplasarea către judeţul Timiş.

„În timp ce aceştia se deplasau către un loc sigur pentru forţarea seifului, respectiv în apropierea localităţii Poiana lui Stânga (judeţul Giurgiu), aceştia au fost imobilizaţi şi încătuşaţi de poliţiştii Brigăzii de Operaţiuni Speciale Bucureşti şi predaţi de îndată poliţiştilor de investigaţii criminale din Timiş, care i-au condus la audieri. S-a constat că în interiorul maşinii se aflau mai multe dispozitive folosite la comiterea faptei, printre care şi un aparat de bruiaj unde GSM şi radio, seiful sustras şi două recipiente de motorină”, se mai arată în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati