Trei linii STB, deviate sâmbătă seară la „Arena Națională”, ca urmare a meciului FCSB – Rapid

Liniile 86, 90 și 143, deviate sâmbătă seară de la „Arena Națională”, ca urmare a meciului FCSB – Rapid.

Liniile 86, 90 și 143 vor fi deviate, sâmbătă seara (20.04.2024) și nu vor mai întoarce la „Arena Națională”, începând cu ora 19.00, având în vedere desfășurarea meciului de fotbal dintre echipele Fotbal Club FCSB și FC Rapid 1923. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această decizie ca urmare a restricționării traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin (între Str. Vatra Luminoasă și rondul de intrare în stadionul „Arena Națională”).

Astfel, în intervalul de timp menționat, liniile de troleibuz 86 și 90 vor funcționa pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Semănătoarea” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

La rândul ei, linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere ȋn Depoul Vatra Luminoasă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati