Trei stații STB din zona Doamna Ghica vor fi mutate temporar

STB anunță că pentru continuarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica, începând de luni, ora 10:00, până la finalizarea acestora, trei stații de autobuz vor funcționa temporar pe alte amplasamente.

1.    Stația „Șoseaua Colentina”, aferentă liniilor 243, 282 și 343, situată în prezent pe Str. Doamna Ghica, pe sensul spre Bd. Lacul Tei, va fi mutată pe Șos. Colentina, pentru autobuzele liniilor 282 și 343 (la aproximativ 50 m înainte de intersecția cu Str. Doamna Ghica) și pe Str. Doamna Ghica, pentru autobuzele liniei 243 (la aproximativ 170 m înainte de intersecția cu Șos. Colentina).

2.    Stația „Doamna Ghica”, aferentă liniei de noapte N108, situată în prezent pe Str. Doamna Ghica după intersecția cu Șos. Colentina, pe sensul spre Str. Baicului, va fi mutată cu aproximativ 35 m spre Str. Heliade între Vii și va fi numită „Șoseaua Colentina”.

3.    Stația „Șoseaua Colentina”, aferentă liniei 243, situată în prezent pe Str. Doamna Ghica înainte de intersecția cu Șos. Colentina, pe sensul spre Șos. Pantelimon, va fi mutată cu aproximativ 100 m după această intersecție și va funcționa pe amplasamentul comun cu cel al liniei de noapte N108.

Primăria Capitalei preia de la Sectorul 2 terenul necesar pentru Pasajul Doamna Ghica

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati