Trei tineri din București vor face gratuit școala de șoferi, în cadrul programului „Permis pentru Viitor”

Trei bucureşteni au fost incluşi în cadrul programului care oferă gratuitate la şcoala de şoferi pentru tineri din medii defavorizate.

Au fost selectați tinerii care vor beneficia de ajutor, în cadrul programului „Permis pentru Viitor”, organizat de Fundația Pentru Comunitate și mediul economic. Ediția a noua a acestui proiect va permite celor care au fost incluși în proiect să facă școala de șoferi gratuit, pentru toate categoriile de șoferi profesioniști. Banii din proiect acoperă atât școala de șoferi, cât și costurile adiacente. În celelalte 8 ediții, peste 300 de tineri au obținut permisul de conducere.

  • Au fost selectați cei 35 de tineri cărora costurile pentru școala de șoferi și toate celelalte elemente necesare vor fi acoperite de Fundația pentru Comunitate și un important agent economic din România, din industria carburanților.

„Tinerii câștigători ai acestei ediții vor încheia un contract cu noi, după care vor alege câte o școală de șoferi din zona în care își au domiciliul. Vom stabili împreună termenul în care vor finaliza cursurile și se vor prezenta la examen. Ediția prin care aniversăm primul deceniu al Programului va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie. Cei interesați se pot informa accesând website-ul Fundației Pentru Comunitate sau ne pot contacta telefonic”, a declarat András Imre, directorul executiv al Fundației Pentru Comunitate.

Beneficiarii acestei ediții a programului Permis pentru viitor provin din 21 de județe: Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Suceava, Timiș, Tulcea, Vrancea și din Municipiul București. Majoritatea, 30 dintre câștigători, vor face școala pentru a obține categoria B, patru tineri au optat pentru categoria C/CE, iar un alt aplicant va da pentru permis de categoria D/DE.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati