Trei zile cu vreme închisă în Capitală, unde va ploua mai ales în timpul nopții

Vremea va deveni din ce în ce mai instabilă în Capitală, pe parcursul următoarelor trei zile, iar probabilitatea de apariţie a ploilor, cu descărcări electrice, va creşte pe timpul nopţilor, conform meteorologilor.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) transmite că de marți de la ora 13.30 și până miercuri la ora 8.00 în Bucureşti, cerul va avea înnorări, mai accentuate din a doua parte a nopţii, când va creşte probabilitatea pentru descărcări electrice, averse, posibil moderate, şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 16 – 17 grade Celsius, scrie Hotnews.ro.

Începând de miercuri dimineaţă şi până joi seara, la ora 21.00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, cu descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi averse.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi, în medie, 10 – 15 l/mp şi izolat 25 l/mp. De asemenea, vor fi condiţii de grindină, iar temperatura maximă, mai coborâtă faţă de zilele precedente, se va situa în jurul valorii de 21 de grade Celsius pe parcursul zilei de joi, în timp ce vineri va fi de 16 – 17 grade Celsius. Minima se va încadra între 10 şi 13 grade Celsius.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati