Trenurile ajung cu întârziere în Gara de Nord. Pe raza staţiei CF Lehliu se circulă în condiţii speciale/UPDATE

Trenurile sosesc cu întârzieri de 30-40 de minute în Gara de Nord, deoarece pe raza staţiei CF Lehliu se circulă în condiţii speciale, din cauza unui deranjament la sistemul de dirijarea electronică a trenurilor, informează vineri purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

UPDATE: Deranjamentul înregistrat la sistemul de dirijarea electronică a trenurilor în staţia CF Lehliu a fost remediat, iar circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale, a anunţat CFR SA.


ȘTIRE INIȚIALĂ

Trenurile sosesc cu întârzieri de 30-40 de minute în Gara de Nord, deoarece pe raza staţiei CF Lehliu se circulă în condiţii speciale, din cauza unui deranjament.

„La această oră, pe raza staţiei CF Lehliu se circulă în condiţii speciale, din cauza unui deranjament la sistemul de dirijarea electronică a trenurilor.

Echipele de intervenţie lucrează pentru remediere şi repunere în funcţie a instalaţiei de centralizare electronică, interval orar în care trenurile circulă la cale liberă pe raza staţiei Lehliu, cu îndrumarea acestora, din ambele sensuri, de către personalul feroviar aflat pe teren”, a anunţat ea, scrie Agerpres.

Trenurile înregistrează întârzieri de 30 – 40 minute, deoarece staţionează înainte de Lehliu, până când un tren tranzitează zona staţiei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati