Tribunalul București a decis, lucrările la clădirea din Visarion 8 au fost ilegale

0
662
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Tribunalul București a confirmat  lucrările de construire la clădirea din Visarion 8 au fost ilegale, anunță Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

„Autorizația a expirat, noi nu am prelungit-o, iar proprietarul a modificat cu pixul pe panou dată expirării autorizației și a continuat  lucreze. Se face un an de când am sesizat Parchetul, singurul organ competent  oprească lucrările, nu am avut niciun răspuns. O spun de ani de zile, este o disoluție a autorității în urbanism care începe cu Parchetul. Cathedral Plaza, Visarion 8, Icoanei 2-8 sunt clădiri care vor fi demolate chiar dacă vom mai pierde ani în procese.

Tribunalul București a confirmat  lucrările de construire la clădirea din Visarion 8 au fost ilegale.
Autorizația a expirat, noi nu am prelungit-o, iar proprietarul a modificat cu pixul pe panou dată expirării autorizației și a continuat  lucreze.
Se face un an de când am sesizat Parchetul, singurul organ competent  oprească lucrările, nu am avut niciun răspuns. O spun de ani de zile, este o disoluție a autorității în urbanism care începe cu Parchetul. Cathedral Plaza, Visarion 8, Icoanei 2-8 sunt clădiri care vor fi demolate chiar dacă vom mai pierde ani în procese.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.