Troleibuze noi în Capitală, cumpărate prin PNRR. Ministerul Dezvoltării a aprobat proiectul

0
160
Foto: Facebook / Nicușor Dan

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat proiectul de finanțare prin PNRR a 22 de troleibuze cu autonomie extinsă pentru București. Valoarea totală se ridică la suma de 55.234.353 lei (fără TVA).

Anunțul a fost făcut – miercuri – de Primarul Capitalei, Nicușor Dan, care a precizat că cele 22 de mijloace transport în comun electrice se vor adăuga celor 100 de troleibuze care vor fi achiziţionate cu bani de la Fondul de Mediu.

La sfârșitul lunii octombrie, Nicușor Dan a anunțat că a fost finalizată etapa de depunere a ofertelor în cadrul licitației de achiziționare a 100 de troleibuze pentru București, procedură la care s-a înscris un singur ofertant, din Polonia. Valoarea totală estimată a acestui proiect este de 273.109.244 lei (fără TVA).

„A fost finalizată etapa de depunere a ofertelor în cadrul procedurii de achiziție a unui număr de 100 de troleibuze, pentru modernizarea transportului public în comun din Capitală, astăzi (28 octombrie-n.r.) fiind ultima zi pentru depunerea acestora. Un singur ofertant s-a înscris la această procedură: SOLARIS BUS & COACH”, a declarat Nicușor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.