Trotuarele de pe pasajul Ciurel, demolate după inaugurare. PMB: Face parte din proiect

Trotuarul de pe breteaua Pasajului Ciurel care face legătura dintre Șoseaua Virtuții și Splaiul Independenței a fost demolat miercuri, după apariția unor imagini cu autobuze obligate să meargă cu două roți pe trotuar. Primăria București a anunțat acum că demolarea face parte din proiect și nu este vorba despre o lucrare suplimentară.

Inițial, sensurile de mers de pe breteaua care făcea legătura între bulevardul Virtuții și pasajul Ciurel au fost despărțite prin stâlpișori, însă autobuzele nu puteau efectua virajul fără a urca pe trotuar.

Ulterior, acel stâlpișori au fost eliminați, pentru ca autobuzul să poată efectua virajul fără să mai urce pe troatuar. Circulația din sens opus era inexistentă, întrucât acel sens nu fusese deschis, scrie Digi24.

Te poate interesa și: Planurile lui Nicușor Dan pentru pasajele Ciurel și Doamna Ghica. Lucrările la pasajul Doamna Ghica ar putea fi „îngheţate” timp de două luni

Miercuri, trotuarul de pe breteaua Pasajului Ciurel, care face legătura dintre Șoseaua Virtuții și Splaiul Independenței, a fost demolat. Primăria București susține că lucrările care se desfășoară în prezent la bretea fac parte din proiect și nu este vorba de lucrări suplimentare.

Potrivit Primăriei, „astfel, în cadrul proiectului se realizează banda de extindere a Șoselei Virtuții pe sensul Crângași-Lujerului, conform planurilor pentru acest obiectiv. Breteaua B se va racorda la șoseaua extinsă. Inițial, breteaua era racordată fără această extindere, temporar, pentru a se asigura funcționalitatea Nodului până la definitivarea lucrărilor de termoficare/canalizare”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati