Trupa britanică Iron Maiden concertează, joi, la Romexpo

0
184
Foto: Facebook / Iron Maiden

Legendara trupă britanică Iron Maiden concertează, joi, la Romexpo, de la ora 20.50. În deschidere vor cânta germanii de la Lord of the Lost, de la ora 18.30.

Showul din turneul „Legacy of The Beast” a fost deja văzut de aproape două milioane de fani din întreaga lume, fiind considerat atât de aceştia cât şi de jurnalişti una dintre cele mai extravagante şi spectaculoase interpretări live din punct de vedere vizual, cuprinzând hituri din întreaga cariera a formaţiei, scrie news.ro.

Show-ul va cuprinde şi piese de pe noul album de studio, „Senjutsu”.

„Abia aşteptăm să ne întoarcem în Europa anul viitor şi este grozav că am putut să adăugăm Bucureştiul şi celelalte concerte din Europa de Est, oraşe mari cu fani grozavi. Sunt entuziasmat pentru noile schimbări ale producţiei scenice şi abia aştept ca toată lumea să vadă ce le-am pregătit. Întreaga formaţie s-a bucurat de turneul Legacy iar acum abia aşteptăm să ne întoarcem la drum, să cântam live, să ne distrăm şi să ne reîntâlnim cu toata lumea”, a spus solistul Iron Maiden, Bruce Dickinson.

Cel mai recent, trupa a cântat în România în 2016.

Accesul în spaţiul de concert se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziţiei, începând cu ora 18.00.

Este interzis accesul cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele, aparate foto/ video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil. Organizatorii recomandă care vin cu copii sub 10 ani să le proteje acestora urechile cu căşti speciale. La concert volumul va fi puternic şi acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispoziţie suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile. Accesul cu umbrele este interzis.

Program prelungit pentru şase linii STB pentru concertul trupei „Iron Maiden”

Liniile 41, 105, 131, 330, 331 şi 335 vor funcţiona cu un program de circulaţie prelungit, joi, 26 mai, având în vedere concertul trupei „Iron Maiden”, ce va avea loc la Complexul Romexpo.

Astfel, tramvaiele liniei 41 şi autobuzele liniilor 105, 131, 330, 331 şi 335 vor circula până la ora 24:00, la un interval de 10 minute. În plus, călătorii mai pot utiliza şi vehiculele liniei 783, care funcţionează şi pe timp de noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.