Tudor Chirilă, mesaj pentru Nicușor Dan: Parcul Herăstrău arată dezolant, e în paragină/ Sentimentul meu este că în ultima perioadă vorbim degeaba

Artistul Tudor Chirilă a realizat un live pe pagina sa de Facebook în care a filmat starea deplorabilă a Parcului Herăstrău. Solistul de la Vama are un mesaj pentru Nicușor Dan, căruia îi transmite că trebuie să ia măsuri pentru amenajarea spațiului din nordul Bucureștiului.

„De la un cetățean al orașului București, pentru primarul ales, Nicușor Dan, nu e ca și cum în ultimii 30 de ani primarii au ținut cont de reclamațiile sau de sugestiile cetățenilor, dar, dacă tot vorbim despre schimare, hai să vedem ce se întâmplă”, și-a început Tudor Chirilă live-ul din Parcul Herăstrău.

Apoi, artistul a arătat câteva zone unde parcul arată deplorabil.

„Avem Parcul Herăstrău, care arată dezolant, doar espalanda a fost tunsă și iată cum arată acum parcul.

Aici era un frumos labirint, format din felul în care era tunsă vegetația. Acum sunt buruieni, peste buruieni”, transmite Tudor Chirilă, potrivit Gandul.

Solistul de la Vama vrea ca mesajul lui să ajungă la edilul Capitalei.

„Fac acest live, poate ajunge mesajul meu la Nicușor Dan, să facă ceva totuși”

„Fac acest live, poate ajunge mesajul meu la Nicușor Dan, să facă ceva totuși, pentru că locul s-a transformat în ceva insalubru și periculos pentru copiii care vin aici. Să nu mai vorbim de condiția estetică a parcului.

Cred că soluția de a întreține parcul ar trebui să existe”, este de părere Tudor Chirilă.

Artistul mai spune că bucureștenii trebuie să se bucure de un parc curat.

„Și așa acest oraș este poluat și plin de mitocani care parchează până și în casele altora. Merită orașul ăsta un parc normal. Poate se sesizează cineva, dar sentimentul meu este că în ultima perioadă vorbim degeaba, dar hai să vedem.

Parcul Herăstrău este lăsat de izbeliște și în paragină, deși vara a început”, a mai transmis Tudor Chirilă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati