Tudor Gheorghe, mesaj de 1 Decembrie: Am stat prea mult izolați şi ne-am lăsat duși de tot felul de gânduri negre(…)Mi-e dor de întâlnirea cu oamenii

0
571
tudor gheorghe
sursa foto: tudor-gheorghe.ro

Artistul Tudor Gheorghe i-a încântat pe români în seara de 1 decembrie atât cu piese pline de sens, cât și cu vorbele sale de duh, la Antena3. Invitat să adreseze oamenilor un cuvânt la ceas de sărbătoare, rapsodul a ținut să aducă în prim-plan bucuria.

„Tot timpul s-a spus azi, pe toate canalele, să ne bucurăm, să ne bucurăm, să ne bucurăm. Zic și eu la fel – să ne bucurăm cât încă mai putem.

Să ne bucurăm de puținul care ni s-a dat… să ne bucurăm de el. Și să sperăm că acest puțin din ce în ce va fi mai mult. Și o să avem mai multe motive să ne bucurăm.

Deocamdată să ne bucurăm cu măsură. Și să ne bucurăm adevărat, să ne bucurăm sincer.Mi-e rușine de bucuria neîncărcatăde adevăr.”, a precizat artistul în vârstă de 76 de ani.

Tudor Gheorghe a precizat că salvarea României stă în copiii de la ţară, singurii care, dacă ar avea tot ce au nevoie, ar putea crea acea ţară efectiv educată pentru că ar duce mai departe viziunea strămoșilor şi bunicilor noștri.

Viziune pe care şi el, celebrul rapsod se străduiește să o mențină vie prin cântecele sale prin păstrarea identității limbii române.

  • „Mi-e dor de întâlnirea cu oamenii. Am stat prea mult izolați. La unii în izolarea asta au apărut tot felul de gânduri. Nu am mai avut timp să acționăm.

Am stat şi ne-am lăsat duși de tot felul de gânduri negre şi astea nu sunt aducătoare de fericire. O să fie greu să ne recuperăm. Doar copilașii aia de la ţară, doar de la ei aștept salvarea.

Dacă ei vor avea ce trebuie ţara asta va fi exact cum şi-au dorit-o strămoșii, bunicii, cum mi-o doresc eu şi tu, cei care vedem ce întâmplă azi în spațiul românesc.”, a mai spus Tudor Gheorghe la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.