Tudor Gheorghe, spectacole doar pentru vaccinaţi: Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște

Tudor Gheorghe a lansat cel mai dur mesaj la adresa celor care refuză sfatul specialiștilor și nu vor să se vaccineze. Acesta a declarat într-o emisiune că nu primește la concertele sale spectatori care nu s-au vaccinat. 

Artistul a declarat, potrivit ziartopdearges, în cadrul unei emisiuni moderate de Remus Rădoi, că la concertele sale pot participa doar spectatori vaccinați. Ceilalți pot muri în liniște.

Tudor Gheorghe, mesaj dur la adresa nevaccinaților: „Muriți în liniște”

„Sunteți ușor întârziați, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor. Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”, a mărturisit artistul.

Artistul a spus că nu vrea să concerteze în săli în care sunt şi spectatori nevaccinaţi pentru că nu vrea să se îmbolnăvească.

„Sunt pentru vaccinare. Cine nu vrea, sa fie sanatos”, a mai spus Tudor Gheorghe.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati