Turiști înșelați cu o excursie la Vatican. Au plătit peste 4.000 de euro, dar pelerinajul nu a mai avut loc

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut pentru înșelăciune. Ar fi încasat importante sume de bani, de la mai mulți cetățeni din țară, pentru organizarea unei excursii la Vatican însă nu și-a onorat promisiunea și nici nu a restituit banii.

Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că a înșelat mai mulți cetățeni cu o excursie la Vatican, relatează ziarulunirea.ro.

El este acuzat că a încasat peste 4.000 de euro de la mai mulți oameni din țară, în vederea organizării unei excursii la Vatican. Însă excursia nu a mai avut loc, iar bărbatul nu a restituit banii.

Bărbatul în vârstă de 59 de ani ar fi încasat, în perioada iulie – octombrie 2022, suma totală de circa 4.200 de euro de la 7 persoane din țară. Banii reprezentau contravaloarea unui pelerinaj la Vatican, care ar fi trebuit să înceapă la data de 2 octombrie 2022.

În dimineața zilei respective, cei 7 păgubiți s-au prezentat la locul de îmbarcare din București, însă plecarea nu a mai avut loc și și-au dat seama că au fost înșelați.

Bărbatul este anchetat acum de Poliție, fiind acuzat de înșelăciune.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati