Uber Eats se retrage din România din 4 iunie

Serviciul de livrări Uber Eats îşi va înceta operaţiunile în Cehia, Egipt, Honduras, România, Arabia Saudită, Uruguay şi Ucraina începând cu data de 4 iunie.

”După doi ani în care am desfășurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mâncare convenabile și de încredere, am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România, începând de miercuri, 3 iunie”, se precizează într-un comunicat de presă.

În schimb, operaţiunile care vizează serviciile de transport oferite de Uber în Cehia, Egipt, Honduras, România, Arabia Saudită, Uruguay şi Ucraina nu sunt afectate de această decizie, arată sursa citată.

”Deși ne pare rău că Uber Eats nu va mai fi disponibil în România, susținem în continuare comunitățile noastre din această regiune prin serviciile de comenzi de curse cu Uber. În momentul de față prioritatea noastră este să minimizăm impactul asupra colaboratorilor noștrii – restaurantele partenere, curierii parteneri și clienții ce ne-au susținut în această perioadă”, mai spun reprezentanții Uber Eats.

De asemenea, Uber a informat că va transfera operaţiunile Uber Eats din Emiratele Arabe Unite către firma Careem.

Grupul a precizat că operaţiunile care vor fi încetate sau transferate au reprezentat 1% din comenzile brute şi 4% din pierderile înregistrate de Uber Eats în primul trimestru al acestui an. Sumele generate vor fi reinvestite pe pieţele prioritare unde compania se aştepta la un randament mai bun al investiţiilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati