Uber la 9 ani în România: 22 de orașe și 826 milioane de kilometri parcurși

1
58
Uber Black

Uber aniversează 9 ani de existență în România, timp în care distanța parcursă de utilizatorii aplicației pe drumurile din țară a fost de 826 milioane de kilometri. 

În ceea ce privește dedicarea șoferilor care aleg să conducă cu Uber, un șofer deține recordul pentru cele mai multe curse cu rating de 5 stele. Acesta a finalizat 34.000 de curse cu ratingul maxim. În plus, o femeie șofer a realizat 16.000 de curse evaluate cu 5 stele.

De la UberX la Uber Green, compania și-a extins tipul de servicii pe care le oferă, iar reprezentanții săi afirmă că acestea vor fi îmbunătățite în următorii ani.

  • „În următorii ani ne vom dedica îmbunătățirii serviciilor noastre în România. Prin colaborarea cu autoritățile și șoferii, vrem să folosim tehnologia pentru a întâmpina provocări urbane precum aglomerația din trafic, poluarea sau parcările. Vrem să oferim o experiență de mobilitate mai fluidă și mai sustenabilă pentru locuitorii tuturor orașelor în care suntem prezenți”, spune Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations la Uber pentru regiunea CEE.

În România, Uber este disponibil în 22 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și Suceava.

În Capitală, compania oferă serviciile UberX, Uber Comfort (o opțiune potrivită pentru care își doresc un plus de confort în timpul călătoriei), Uber Green prin care oferă utilizatorilor curse în vehicule electrice și hibrid și Uber Black – o opțiune premium lansată în 2023, doar în București, pentru pasagerii care își doresc o experiență high-end .

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.