Uber lansează Uber Black, propriul serviciu premium în România

Uber lansează Uber Black, propriul serviciu premium în România. Produsul este un pas semnificativ spre a oferi românilor curse confortabile de lux. 

Uber Black oferă pasagerilor oportunitatea de a călători în vehicule de ultimă generație, precum Mercedes-Benz Clasa E, Volkswagen ID.4 sau Tesla Model 3. În plus, odată cu lansarea Uber Black, compania își propune să răspundă cererii tot mai mari de servicii premium de ridesharing în România, oferind pasagerilor o opțiune sigură, fiabilă și confortabilă.

Serviciul este disponibil doar în București. În lume, produsul poate fi utilizat în mai multe orașe, precum Londra, Paris sau New York.

Cu ce se diferențiază Uber Black de alte produse din aplicație?

  1. Șoferi de top la fiecare cursă. Șoferii care aleg să conducă cu Uber Black trebuie să mențină un rating minim de 4.85 și să fie licențiați conform legislației în vigoare.
  1. Clasa business a ridesharing-ului. Serviciul oferă mașini premium cu scaune din piele, spațiu pentru picioare și un nivel superior de confort. Pasagerii se pot aștepta la aceeași calitate în fiecare cursă, cu modele de la branduri precum Lexus sau Jaguar. 
  1. Opțiuni gândite pentru a oferi pasagerilor cursa ideală. Pasagerii vor beneficia de o cursă așa cum își doresc. Aceștia își pot personaliza călătoria cu doar câteva apăsări de buton în aplicație, pentru a transmite preferințele șoferilor:
  • Modul Silențios: dacă pasagerii au nevoie să răspundă la mail-uri sau vor doar să se relaxeze, cursa poate fi una silențioasă prin simpla apăsare a unui buton. Dacă, în schimb, preferă o conversație, pot selecta această opțiune.
  • Ajutor cu bagajele: pasagerii pot anunța șoferii că au nevoie de ajutor pentru bagajele lor.
  • Controlul temperaturii: pasagerii pot comunica temperatura pe care o doresc înainte de a urca în autovehicul.
  1. Preluări mai flexibile. Pasagerii se pot bucura de mai mult timp pentru a ajunge la mașină – 5 minute până la aplicarea taxei de așteptare, față de cele 3 minute disponibile în alte servicii precum UberX.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati