Uber lansează UberXL și oferă românilor curse accesibile pentru până la 6 călători. Ediție specială pentru fanii SAGA Festival

Chiar la timp pentru sezonul festivalurilor, Uber, cea mai mare companie de ridesharing din lume, lansează UberXL în România. Produsul este un pas semnificativ spre a oferi românilor curse accesibile pentru până la 6 călători, sau 4 călători și 2 bagaje de călătorie mari. 

UberXL este versiunea mai mare pentru UberX, în cadrul căreia pasagerii pot solicita o mașină cu capacitatea de a transporta până la 6 călători. Opțiunea este ideală pentru pasagerii care doresc să călătorească în grup sau care au bagaje suplimentare atunci când călătoresc către și de la aeroport. O cursă cu Uber XL va costa cu 50% mai mult decât o cursă cu UberX, dar pasagerii vor economisi bani comandând o singură cursă în loc de două pentru grupul lor.

Uber colaborează cu SAGA Festival

Cu ocazia lansării, Uber colaborează cu SAGA Festival pentru a arăta avantajele UberXL – călătoria perfectă pentru grupurile de prieteni care merg la eveniment. Participanții la festival vor avea ocazia sa încerce UberXL având parte de o cursă specială cu globuri disco, muzică de festival și reduceri exclusive.

Între 5 și 7 iulie, utilizatorii pot comanda Uber XL pentru a se bucura de curse Uber cu grupul lor de prieteni într-un mod inedit. Restul serviciilor Uber vor fi, de asemenea, disponibile în aplicație la dispoziția pasagerilor.

Cel mai mare festival din București, SAGA va avea o ediție care acoperă întregul spectru de muzică electronică și live. Cu artiști precum Nicki Minaj, Armin van Buuren, Tyla, Hardwell și Rita Ora, SAGA promite momente de neuitat la aeroportul Romaero.

Serviciul UberXL este disponibil doar în București și oferă călătorilor posibilitatea să se bucure de curse în furgonete și SUV-uri precum Mercedes V-Class, Ford Tourneo Connect, Mitsubishi Outlander. 

În lume, produsul poate fi utilizat în mai multe orașe precum Londra, Praga sau San Francisco.

„Odată cu lansarea celui mai nou produs al nostru, ne bucurăm că putem îndeplini așteptările și preferințele pasagerilor Uber. Aducem un nou nivel de confort experienței de ridesharing din România, contra unui cost puțin mai ridicat decât pentru UberX. Credem că lansarea UberXL în București va asigura o ofertă unică pentru confortul pasagerilor care călătoresc în grup și sperăm că cei care participă la festivaluri vor profita de noul produs în acest sezon”, spune Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations la Uber, pentru regiunea Europei Centrale și de Est.

Cum să călătorești cu UberXL 

  1. Comandă
    Deschide aplicația și introdu destinația în caseta „Încotro?”. După ce te asiguri că adresele de preluare și destinație sunt corecte, selectează opțiunea UberXL din partea de jos a ecranului. Apoi, apasă pe Confirmă UberXL.

După ce aplicația va găsi o mașină, vei vedea fotografia șoferului și detaliile mașinii și vei putea urmări pe hartă sosirea acestuia la locul de preluare.

  1. Călătoria
    Înainte de a te urca în vehicul, asigură-te că detaliile mașinii corespund celor pe care le-ai văzut în aplicație.

Șoferul știe deja destinația și cel mai rapid traseu, dar, dacă dorești, poți alege un traseu preferat.

  1. Coboară
    Vei plăti automat prin metoda de plată înregistrată, așa că poți să cobori din XL imediat ce ajungi la destinație. Nu uita să oferi rating șoferului.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati