Ultima ediţie a proiectului „Biblioteca la firul ierbii”

0
165

Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti dă startul ultimei ediţii a proiectului Biblioteca la firul ierbii.

Sâmbătă, 20 august 2022, ora 17:00 ne revedem în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) alături de Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti (PROEDUS) şi Asociaţia BASAR.

Este ultima ediţie în care cei mici se vor putea cunoşte mai bine, vor putea dobândi abilităţi creative indispensabile pentru viitor şi vor reuşi să-şi exprime ideile cu încredere prin intermediul noilor ateliere de creaţie şi lectură, teatru de păpuşi, jocuri şi concursuri realizate de bibliotecarii BMB.

De asemenea, participanţii vor avea oportunitatea de a-şi face în mod gratuit un permis de bibliotecă.

Pentru mai multe informaţii, rămâneţi conectaţi pe bibmet.ro, precum şi pe paginile de Facebook şi Instagram ale filialelor noastre pentru a avea acces la toate aceste activităţi şi informaţii, alături de alte manifestări culturale care au un nivel artistic ridicat şi un impact semnificativ la nivel local.

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, care facilitează accesul la informare şi lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziţia publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureştiului, BMB contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.