ULTIMA ORĂ/ A murit Rudel Obreja

0
631

Rudel Obreja a murit, duminică, la vârsta de 57 de ani, după ce în ultima vreme s-a luptat cu cancerul, potrivit stirileprotv.ro.

Decesul a fost făcut de Clubul Sportiv Dinamo, acolo unde a fost legitimat Rudel Obreja.

„Drum lin, Rudel Obreja!

Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa. Născut pe 6 august 1965 la Galați, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național.

Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei!”, a transmis clubul bucureștean.

Rudel Obreja a trecut printr-un adevărat calvar în ultimii ani, în condițiile în care a cerut să iasă din penitenciar pentru a se trata de cancer.

Fostul mare sportiv a fost condamnat la închisoare în dosarul „Gala Bute”, alături de Elena Udrea.

„Am nevoie de tratament in condiții UMANE, de grija medicilor și a familiei mele, extrem de importante în contextul actual și iată de ce:
– stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte;
– sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp, zi și noapte
– nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală.

Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate! VREAU SĂ TRĂIESC”, scria Rudel Obreja pe Facebook, anul trecut, citat de ProSport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.