ULTIMA ORĂ/ Arafat: Nu s-a pus în discuţie carantinarea Bucureştiului

0
310
raed arafat
sursa foto: Guvernul Romaniei

Secretarul de stat, Raed Arafat a declarat, sâmbătă, că în cadrul sedinţei la Ministerul de Interne, conduse de primul ministru, s-au prezentat toate aspectele din punct de vedere medical care sunt în relaţie cu situaţia de acum. Nu s-au luat decizii în această sedinţă, scrie antena3.ro.

„Această sedinţă a fost pentru a discuta şi a dezbate, cu toţi care sunt în jurul mesei, punctele lor de vedere urmând ca această analiză să se facă în două-trei zile şi să de vină cu concluziile finale. Se va lua o decizie pe baza analizelor. Nu s-a pus în discuţie carantinarea Bucureştiului”, a mai spus Arafat.

De asemenea, el a mai precizat că a semnat ordinul de intrare în carantină a mai multor localităţi din Ilfov. Doar astăzi au fost patru localităţi propuse.

„Mâine, la ședința Comitetului Județean pentru situații de urgență se va decide prelungirea măsurilor restrictive aflate deja în vigoare, nu pentru a decide carantinarea Bucureştiului”,  a mai spus șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat.

Referitor la munărul de paturi, Raed Arafat a precizat că „s-a lucrat intens cu ministerul Sănătăţii. La Bucureşti s-au suplimentat paturile ATI ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.