ULTIMA ORĂ/ Bugetul pe 2023 al Sectorului 2 a fost adoptat

„Azi s-a dat startul unui an încărcat de proiecte, bugetul Sectorului 2 a fost adoptat. Mulțumesc consilierilor locali de la USR, PNL și PMP care au pus interesul cetățenilor înaintea jocului politic”, a anunțat primarul Radu Mihaiu, pe Facebook.

„E fără doar și poate cel mai ambițios buget pentru Sectorul 2. Peste un miliard de lei, 46% din total, sunt alocați investițiilor. Asta înseamnă sute de șantiere. 23 școli modernizate. 4 grădinițe și 2 creșe noi construite. Peste 130 blocuri eficientizate energetic. Peste 85 de străzi modernizate. 

Pe lângă toate acestea investim și în oameni. Investim în siguranța pietonilor – peste 10 milioane alocați pentru marcaje, indicatoare, stâlpișori de protecție. Investim în sport – peste 20 milioane pentru programe dedicate tinerilor. Investim în digitalizare – peste 10 milioane pentru servicii moderne dedicate cetățenilor Sectorului 2. 

Și nu ne oprim aici. În paralel pregătim multe alte proiecte și urmărim toate programele de finanțare disponibile. Anul acesta avem peste 337 milioane din fonduri europene, iar pentru a păstra acest ritm de absorbție trebuie să ne facem teme acum. 

Pe scurt, în 2023 avem de treabă”, a mai scris primarul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati