ULTIMA ORĂ / Carantină prelungită în Ilfov; Ce localități rămân în continuare în carantină, chiar şi de sărbători

Mai multe localităţi din Ilfov vor rămâne în continuare în carantină, chiar şi de sărbători informează B1 TV. Măsura a fost prelungită în Bragadiru și Chiajna, după ce incidența din cele două localități a crescut în ultima săptămână până la aproape 11 cazuri de coronavirus la mia de locuitori.

  • În total, sunt 8 localități carantinate la acest moment: Este vorba despre Berceni, Bragadiru, Chiajna, Corbeanca, Dobroiești, Mogoșoaia, Otopeni și Popești-Leordeni.

La nivelul județului avem o incidență astăzi de 6,87. Sunt opt localități care se află în acest moment în carantnă, cele cu incidența cea mai ridicată. Este vorba despre Berceni, Bragadiru, Chiajna, Corbeanca, Dobroiești, Mogoșoaia, Otopeni și Popești-Leordeni. A fost aseară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență care, în urma propunerii făcute de DSP și cu avizul DSP, a înaintat propunerea către șeful DSU. A fost emis ordinul de carantinare pentru Bragadiru și Chiajna. Pentru 14 zile, chiar până pe data de 1. Dar se va face analiza chiar înainte de Revelion pentru a vedea dacă situația trebuie prelungită sau va trebui să luăm alte măsuri”, a declarat pentru B1tv, Tudorel Zamfir, prefectul de Ilfov.

Sursa: b1.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati